skip to Main Content

Woningmetstijl.nl is een website met een tal van verschillende bouwstijlen. De website voorziet zich van de verschillende bouwstijlen waarvan jij gebruik kan maken voor het bouwen van jou droomhuis. Het legt de focus dus meer op de bouw van het huis als de inrichting.

Voor hen die bezig zijn een huis aan het bouwen of een huis willen bouwen en geen idee hebben hoe te beginnen dan is deze website waar je moet zijn. Het geeft je richting van hoe te beginnen.

De website is er namelijk niet alleen daarvoor. Het verschaft informatie over de verschillende bouwstijlen waarvan je gebruik kan maken, maar verleent zich ook als platform voor advertenties van anderen. Heb jij dus een advertentie die je op de website wil laten plaatsen dan mag er contact opgenomen worden. Gaat het hierbij om een product of bedrijf die je wilt promoten, een evenement oftewel een organisatie?

Elke geschikte advertentie die je op de website wilt laten plaatsen is welkom. De prijs die hiervoor gevraagd wordt is redelijk goedkoop. Er wordt er huis niet veel voor gevraagd. Heb je dus iets dat je wilt adverteren en dat via de website wilt laten doen, dan mag er altijd contact opgenomen worden. Dat kan je doen door het onderstaand formulier in te vullen.

Back To Top