skip to Main Content

Binnen of buiten: waar kun je zonwering met zuignappen het beste plaatsen?

zonweringBij Woning Met Stijl zijn we helemaal fan van de zonwerende doeken van Sunwise. Maar voordat je zo’n doek bestelt, is het belangrijk om te beslissen of je deze aan de binnenkant of de buitenkant van je raam wilt bevestigen. Het positieve is dat deze zonwering voor de buitenkant van het raam én de binnenkant van het raam geschikt is. Je hebt het dus helemaal zelf voor het zeggen.

In dit blog ontdek je waar je allemaal rekening mee moet houden, zodat jij de beste keuze voor je zonwering kunt maken.

Waarom zonwering aan de buitenkant van het raam?

Het werkt het beste om de zonwering van Sunwise aan de buitenkant van je raam te hangen. Dit komt doordat het doek de warmte opvangt voordat het je raam raakt. Het buiten hangen van het doek is niet slecht voor het doek zelf. Als je het doek goed onderhoud, blijft zelfs de kleur mooi. De zuignappen zorgen ervoor dat het doek goed blijft hangen bij normaal weer. Bij heel slecht weer – zoals een storm – is het slim om het doek naar binnen te halen. Ook in de herfst en winter is het beter om het doek op te bergen.

Waarom zonwering aan de binnenkant van het raam?

Soms kun je je zonwering niet aan de buitenkant van je raam hangen, bijvoorbeeld als je niet goed bij het buitenraam kan. Maar je kunt nog steeds de zon buiten houden. De zonwering van Sunwise kan ook binnen worden opgehangen. Hoewel het binnen hangen minder goed tegen de warmte werkt, helpt het toch veel. Dit is een goede oplossing voor dakramen of ramen die lastig zijn te bereiken. En als je de doeken vaak wilt weghalen en weer ophangen, is het handig dat dit aan de binnenkant kan.

Waarom de zonwering van Sunwise

Het team van Sunwise weet alles over zonwering: van hoe je die zo strak mogelijk tegen het raam plaatst tot welke stof de meeste zonnestralen tegenhoudt, tot hoe je zelf een zonnescherm kunt maken. Daarom produceren zij de zonwering die je bij hen koopt zelf in hun productiehal in Enkhuizen. Er is geen sprake van een tussenpersoon! Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je nieuwe zonwering of vraag de specialisten van Sunwise om advies voor jouw woning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top